مشاغل لاکچری صنعت ساختمان کدامند؟
- سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۸
- 117 بازدید
- خواندنی ها
براساس رکود بی سابقه ساختمان و کاهش آمار شاغلان این قسمت، تنها با کمی خلاقیت و سلیقه و بدون نیاز به سرمایه گذاری عمده ، می توان مشاغل باب میل دانش آموختگان دانشگاهی را در حوزه مسکن ایجاد نمود.بنابراین می توان با اندکی خلاقیت، مشاغل جدیدی در بخش مسکن و ساختمان ایجاد نمود در که چند نمونه آن عبارتند از:
۱. شرکت های استارت آپی در حوزه صنعت ساختمان
اغلب مردم، بازاریابی در حوزه مسکن را با ایجاد و گسترش دفاتر مشاوره املاک مساوی دانسته شغلی که شاید برای بسیاری از دانش آموختگان دانشگاهی به خصوص تحصیلات تکمیلی ورود به آن چندان خوشایند نخواهد بود ؛ حال آنکه با اندکی خلاقیت در این حوزه میتوان با ایجاد شرکت های دانش بنیان، آی تی پایه و استارت آپی، مشاغلی که از نظر اجتماعی در سطوح بالاتری باشند ایجاد نمود و هم درآمدی به مراتب بالاتر از راه ایجاد دفاتر مشاوره املاک کسب نمود.
با توجه به افزایش و گسترش گردشگران حرفه ای خارجی به کشور از یک سو و کمبود زیرساخت های اسکان آنها از سوی دیگر، میتوان با ایجاد و گسترش دفاتر و شرکتهای مسکن یاب در بستر آی تی، به تهیه مسکن مورد نیاز آنها به صورت اسکان موقت و کوتاه مدت اقدام کرد.همچنین برنامه خلاق در حوزه استارت آپ همانند اپلیکیشن های مرتبط با حوزه مسکن از قبیل معرفی واحدهای موجود در مناطق مختلف پایتخت و کلانشهرها برای خرید، فروش، رهن و اجاره را به کاربران معرفی کرده و با اخذ کارمزدهای بسیار پایین اما در سطحی وسیع به درآمدزایی دست یابند. همچنین اپلیکیشن های تخیمن قیمت ملک قابل طراحی است به این صورت که نرم افزار موبایلی خاصی طراحی شوند که با گرفتن اطلاعاتی درباره محله، متراژ و ....دارا بودن یا نبودن امکانات جانبی از قبیل آسانسور، پارکینگ و انباری و ... قیمت ملک متقاضی را تخمین و سپس در برابر این خدمت مبالغ محدودی که البته گستره عظیمی را شامل می شود از متقاضی مطالبه کند.
۲. شرکت های نگهداری ساختمان
این روزها در بسیاری از شهرهای کشور که ساخت مجتمع های مسکونی شدت پیدا کرده،نیاز به بکارگیری افرادی برای نگهداری ساختمان به خصوص در بخش های تعمیرات و تأسیسات شدیدا احساس می شود که با توجه به بالا بودن هزینه جذب این افراد،اغلب ساکنان از پرداخت مبلغ موظفی خود بابت حقوق تکنسین ساختمان شانه خالی کرده این درحالی است که می توان با ایجاد شرکت هایی که نیروهای کارآمد و حرفه ای تعمیر و نگهداری ساختمان در اختیار دارند، با هزینه هایی بسیار کمتر از استخدام تکنسین ساختمانی، این وظیفه را به خوبی انجام داد. چرا که این شرکت ها با عقد قرارداد با اهالی ساختمان یا نماینده آنها، هزینه های نگهداری ساختمان از اهالی به صورت خرد جمع آوری کرده و در مجموع به درآمدهایی کلان دست پیدا می کنند که در نتیجه استخدام دائمی تکنسین های حرفه ای را برای آنها توجیه پذیر می کند. از طرفی نیز اهالی و ساکنان ساختمان با توجه به کم شدن مبلغ موظفی خود، از این روش استقبال می کنند. چراکه استخدام تمام وقت تکنسین مورد نظر از سوی اهالی یک بلوک ساختمانی، چندان به صرفه نیست.
از دیگر شرکت های مرتبط با نگهداری ساختمان، می توان به ایجاد دفاتر و مؤسساتی برای مدیریت مالی ساختمان های بزرگ اشاره کرد. مدیریت مالی این گونه ساختمان ها که معمولا در دنیا به صورت شرکتی و هیئت مدیره ای اداره می شوند، چندان در ایران باب نیست حال آنکه با توجه به زیاد بودن ساکنان چنین ساختمان هایی، وجود یک نفر به عنوان مدیر ساختمان نمی تواند کاری از پیش ببرد به خصوص که سیستم حسابداری چنین ساختمان هایی نیز یک سیستم منحصر به فرد است که درآمد و ورودی این سیستم همواره ثابت و صرفا به شکل مطالبه شارژ از ساکنان است اما خروجی و هزینه های آن بسیار گسترده و دامنه دار است که درنتیجه نحوه هدایت منابع به مصارف نیازمند مدیریت قوی است. این در حالی است که یک شرکت حرفه ایی حسابداری ساختمان می تواند با بر عهده گرفتن جمع آوری منابع مالی و سپس تزریق آن به مصارف مهم تر، از به وجود آمدن نابسامانی در هزینه کردها جلوگیری کند.
۳. شرکت های اجاره مسکن
بسیاری از سرمایه گذاران و فعالان بخش مسکن تنها روشی که برای ثروت آفرینی در این بخش می شناسند، خرید زمین خالی یا املاک کلنگی و سپس تخریب و ساخت واحدهای مسکونی جدید و نهایتا فروش آنهاست. اقدامی که با توجه به رکود موجود در بخش ساخت و ساز و خرید و فروش، دیگر جذابیتی برای سرمایه گذاران ندارد.
حال آنکه می توان به جای این کار و با توجه به پررونق بودن بازار رهن و اجاره در کلانشهرها، سرمایه گذاران با تأسیس شرکت های اجاره مسکن، اقدا به خرید تعداد زیادی واحد مسکونی در نقاط مختلف شهر و سپس اجاره دادن آن ها کنند. همچنین علاوه بر خرید واحدهای موجود، امکان ساخت و سپس اجاره دادن آنها به جای فروش نیز امکان پذیر است البته با توجه به تورم موجود در جامعه، ایجاد چنین شرکت هایی صرفا با خریداری گسترده املاک به سوددهی خواهد رسید. به خصوص که مشتریان چنین شرکت هایی از طیف های مختلف اجتماع خواهند بود و درنتیجه می توان با سرمایه گذاری در زمینه خرید مسکن در سطوح مختلف قیمتی، همه اقشار را به مشتریان شرکت تبدیل کرد. گفتنی است اشتغالزایی در این حوزه مستلزم سرمایه گذاری هنگفتی است اما قطعا تعداد کسانی که با این حجم سرمایه گذاری شاغل خواهند شد، بسیار بیشتر از اشتغالزایی با استفاده از سرمایه گذاری به میزان مشابه در بخش های صنعتی و تولیدی است.
فایل بندی مشاور املاک
نقطه قوت یک مشاوراملاک داشتن فایل حرفه ای و مناسب است در دنیای امروز حرفه املاک تغییرات زیادی با گذشته داشته در زمان های گذشته مشتریان فایل های خود را به مشاورین املاک داده و اختیار فروش و یا اجاره را بر عهده املاک گذاشته و درجه کمی و کیفی املاک بر حسب میزان فایل ها و مشتریان حضوری سنجیده شده و هر مشاور املاکی که از قدمت بیشتری برخوردار بود و اعتبار بیشتری داشت مسلما دارای فایل بیشتری بودند.اما در زمان حال شیوه کار تغییر کرده وعوامل زیادی روی شغل املاک تاثیر داشته چون تعداد مشاورین املاک زیاد بوده طوریکه در گذشته در یک محل یک مشاور املاک وجود داشت و مشتریان به ناچار برای معاملات خود باید به همان مشاور املاک مراجعه می کردند درحالیکه اکنون مشتریان املاک قدرت انتخاب های بیشتری داشته به این علت که در یک خیابان چندین املاک وجود داشته و مجبور به انتخاب ومراجعه به یک املاکی نیستند همچنین با ورود شغل املاک این شغل در فضای مجازی گسترش یافته و مراجعه مشتریان غیرحضوری شده و برای داشتن یک مشاور حرفه ای داشتن فایل بندی قوی سبب متمایز شدن مشاورین املاک از یکدیگر شده
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید